Tron Mucidi Bu Dev Altcoin İle İşbirliğinin İpuçlarını Verdi!

Tron kurucusu Justin Sun, Tronlink cüzdan ekibinin Solana ile entegrasyonu araştırdığını söyledi. Sun’ın bu hamlesi SOL’un piyasada fırtına gibi estiği bir dönemde geldi. Popüler altcoin bugün güçlü bir hamleyle Binance Coin’i yerinden etti. Bu pozisyonu korumayı başaramasa da mücadele tüm şiddetiyle devam ediyor.

Tron mucidi, Solana üzerinde Tron Wallet bağlantısını araştırıyor

Tron’un kurucusu Justin Sun, Solana Blockchain’deki likiditeyi daha da artırma potansiyeli olan bir açıklama yaptı. Bu bağlamda Sun, Tron cüzdanını Solana Blockchain ile entegre etme planları olduğunu duyurdu. Tronlink web sitesine göre, cüzdanın dünya genelinde 10.000.000’dan fazla kullanıcısı var. Ayrıca, 100.000’den fazla token desteği bulunuyor. Solana kurucu ortağı Raj Gokal ve Solana Labs kurucu ortağı Anatoly Yakovenko’yu X platformunda etiketleyen Justin Sun şunları söyledi:

Tron Wallet, Solana Blockchain’in entegrasyonunu araştırıyor. Bu potansiyel işbirliği hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Bu, Sun’ı kripto borsası Huobi Global ile ilişkilendiren raporların ardından geldi. 2023 Nisan ayında Justin Sun, çoğunluk hissedarı Leon Li’nin hisselerini satmasının ardından 2022’de kripto borsasını yaklaşık 1 milyar dolara satın aldı. Ancak Tron kurucusu daha sonra Huobi’de herhangi bir hissesi olduğunu reddetti. Şu anda, Tron kurucusu borsada küresel bir danışman olarak görev yapıyor.

Solana’nın yükselişi: Destanda telefon etkisi

Kripto uzmanı Joseph M. Wagner, Solana’nın yükselişini ve arka planını değerlendiriyor. Birçok analist “Solana yeni yıldan önce 100 dolara ulaşabilir mi?” diye soruyor. Solana’nın kesinlikle 2024’ün Ethereum’u olacağını düşünüyorum. 100 dolar, hem bireysel hem de kurumlardan geliştirici ve yatırımcı toplamaya devam ettikçe aya giden yolda sadece bir durak olacak. Solana ekosistemi, Ekim ayından bu yana gelişiyor. Güvenlik kullanılabilirliği ve merkeziyetsizliğine yapılan son güncellemeler, meme coin’lerinden elde edilen çılgın kazançlar, Blockchain’in üzerinde çalışan popüler oyunlar ve elbette Saga telefonu sayesinde çok fazla giriş oldu.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Solana, Saga telefonunu Mayıs ayında piyasaya sürdü. O zamanlar donanımı ve yazılım açısından yetenekleri beni etkilemişti. Saga etkileyici 12 GB ram (iPhone 15 ya da Galaxy A25’ten daha fazla), benzer ekran boyutu ve 120hz yenileme hızıyla büyük telefon üreticilerine eşleşiyor ya da onları geride bırakıyor. Hepsi de titanyum yükselişli paslanmaz çelik bir çerçevede (rakiplerinin daha hafif alüminyumunun aksine). Bunun yanında telefonla birlikte gelen meme coin’i Bonk (BONK) etkisini de göz ardı etmemek gerekiyor. Nitekim BONK, kısa süre içinde patlama yaptı ve piyasanın ilgi odağı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir